16. sep
vindmøller.Foto: Frank May, NTB scanpix
 
Motstand mot vindturbiner

Publisert: 01.feb.2018 16:47
Oppdatert: 01.feb.2018 16:49

Daglig bringer media beretninger om de grusomme følgene som erfares med turbiner bygget i Sverige like opp mot riksgrensen, byggingen av vindturbinene på Raskiftet ved Osensjøen, og planene på Finnskogen som vil gjøre resten Finnskogen til et industriområde.

Det er i hovedsak tyske interesser som ser mulighet til å tjene penger og å få kontroll over norsk kraftproduksjon. Det er ganske ufattelig at norske myndigheter har satt i gang med vindkraftutbygging som vil rasere store deler av landet vårt for alltid til fordel for andre nasjoner og på bekostning av norske strøm abonnenter.

Spaden er ikke satt i jorda ennå i Nord-Odal, og det må være mulig å ta opp igjen og gjøre om vedtaket om utbyggingen som er planlagt. En kortvarig økonomisk gevinst kan ikke rettferdiggjøre en rasering for all fremtid av den vakre naturen som Nord-Odal er kjent for.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke