Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
It’s Possible.
 
«Muligheter» i stedet for «It’s possible»

0
Publisert: 19.mai.2015 04:00
Oppdatert: 19.mai.2015 07:03

Skulpturen i rundkjøringa ved Hamar Idrettspark er flott den. Den forandrer seg etter hvilken vinkel du ser den ifra. Det sto i avisen at den var «kortreist». Laget av en lokal kunstner og fabrikkert på lokalt verksted og lokale montører.

Det er vel og bra det, men navnet er ikke kortreist, det er ikke norsk engang. Vi nordmenn er rare, vi syntes vi må ha utenlandske navn på det vi vil skal være fint. Vi er ikke noe begeistret for at det kommer mennesker fra fremmede land hit, men skal vi spise formiddagsmat og er litt fin, spiser vi lunsj, da skal det være utenlandsk.

Første gang jeg gikk forbi og så skulpturen tenkte jeg at den må symboliserer verden vi lever i. Det går opp og det ned her i livet, og livet forandres ut fra hvem side du ser det fra.

Så jeg synes nok navnet skulle være «Livet». Istedenfor «It`s possible», kunne det kalles «Muligheter» eller «Det er mulig». Men jeg ville velge å se det som et symbol på «Livet».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke