Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Musikk i byen

Publisert: 20.feb.2019 12:55
Oppdatert: 20.feb.2019 13:35

Jeg leser med glede at det nå planlegges å bruke Triangelområdet til noe av det som det passer best til. Helt ifra Janitsjarfestivalens dager har det vært planlagt en form for musikkpaviljong i Triangelparken og nå er det kanskje på tide å realisere dette prosjektet. Midt i juni arrangeres et stort musikkstevne i byen, blant annet for å markere at det er 50 år siden den spede begynnelsen til den legendariske Janitsjarfestivalen på Hamar. Det er 6–8 korps i Hamar området pluss 30–40 kor som brenner etter å kunne vise seg frem for byens befolkning. Inviter disse til å holde hver sin konsert, for eksempel på lørdager i byen i tidsrommet mai-august, og det vil være en publikumsmagnet som vil være til stor gagn for både musikklivet og næringslivet i byen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke