buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Muslimfiendtlighet i Norge?

Publisert: 08.okt.2019 11:55
Oppdatert: 08.okt.2019 12:22

I HA 2. oktober har Andor Normann en klok og informativ artikkel om islamfrykten, og om regjeringens initiativ for å bekjempe muslimhat i vårt samfunn.

«Vi vanlige mennesker hater ikke muslimer, men vi frykter praksisen av denne religionen og politiske ideologi» – sakens kjerne.

Vår vestlige verden har sittet og sett på at muhammedanismen har utbredt seg over hele verden, blitt den største av religionene med sine 1,3 milliarder.

Å hate mennesker er ikke noe vi her nordpå er kjent for. Men vi observerer det innbitte, ja blodige hat som har herjet og fremdeles herjer Midtøsten.

«Den som dreper en jøde, skal ikke straffes», kan vi lese i Koranen – oversatt til norsk. To nordiske jenter på tur i Marokko, ble drept med sabel av tre muslimske menn. De drepte i Allahs navn fordi «kvinner frister menn».

Som man roper i skogen får man svar: Slik muslimene og deres lærde har framstått på gjennom generasjoner, har skapt stor og berettiget frykt hos annerledes troende, eller ikke-troende.

I vårt fredelige Norden må vi ikke få inn over oss en religiøs tro hvor hat, drap og terror er en del av systemet. De bomber sogar sine egne.

De ble dømt de tre, for drapene i Marokko. Men hverken regjeringen eller Kongehuset meldte noen avsky overfor denne muslimske handlingen.

Da en umoden norsk ungdom tok seg inn i en moske uten at noen ble drept eller skadet, sto både statsministeren og Kongehuset fram. Ba om unnskyldning på Norges vegne. De forlot for en gangs skyld, sin vanligvis nøytrale holdning.

Skal islam ha forrang? Det er ikke «snikislamisering» som foregår, når nasjonens overhoder bifaller, i full offentlighet?

«Vi kan på ingen måte godta denne form for islam i våre demokratier», avslutter Andor Normann. Han har så rett.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat