Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
ELDREOMSORG: Det er et stykke igjen før eldreomsorgen skinner, mener innsenderen.
 
Mye å gå på i eldreomsorgen
Eldreomsorg: Et mer nyansert bilde. Arnfinn Houmb hadde dette som overskrift på et leserinnlegg i Hamar Arbeiderblad for en tid tilbake.

Publisert: 28.sep.2018 11:05
Oppdatert: 28.sep.2018 11:10

I innlegget nevner han spesielt Ringsaker Pensjonistparti som etter hans mening gir et negativt bilde av eldreomsorgen i Ringsaker kommune. I den forbindelse føler jeg behov for å komme med noen få kommentarer til hans betraktninger.

Innledningsvis er vi nok enige i at mye er bra i Ringsaker generelt og innen eldreomsorgen spesifikt. Men likevel er det mye «å gå på» for å få en eldreomsorg som «det skinner av.» Houmb er selv ikke uenig at det trengs flere ressurser og nytenkning innen tjenesteområdet. Forskjellen er at der Houmb blir generell, der er Pensjonistpartiet direkte og utfordrende.

Houmb nevner et eksempel på en eldre person som blomstret opp etter å ha fått plass på et bo-og aktivitetssenter. Svært hyggelig å høre. Vi kjenner også til slike eksempler. Men vi kjenner også til det motsatte, tilfeller som er så pass alvorlige at vi har valgt å ikke gå ut i media med dem.

Det er også å si at aldri har Pensjonistpartiet opplevd å få en slik respons,omtale og støtte i en sak som denne gang. Med det har har vi oppnådd å skape fokus, diskusjon og engasjement om eldres situasjon i vår kommune. Nettopp dette har faktisk vært et delmål for våre avisinnlegg. Slik håper vi at det kan komme noe godt ut av vårt og andres engasjement. At ordfører Anita Ihle Steen selv stiller spørsmål om pengebruken i kommunen er riktig, er lovende og helt i samsvar med de tanker vi selv har gjort oss.

Til slutt i sitt leserinnlegg uttrykker Arnfinn Houmb håp om at «valgkampen vil preges av de positive forslagene,og ønsket om å spille hverandre gode.» Her er Pensjonistpartiet helt på linje med Houmb. Men i tillegg til å gjøre seg bemerket under valgkampen har Pensjonistpartiet i sitt program forpliktet seg til å jobbe utrettelig for eldres rettigheter og og velferd.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke