Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Mye stortingspensjonærer

Publisert: 18.feb.2019 12:33
Oppdatert: 18.feb.2019 13:31

Jeg ble medlem i Lokomotivmannsforbundet, allerede den andre dagen jeg var inntatt ved NSB. De første seks månedene bare passivt medlem. Så begynte jeg å gå på medlemsmøtene.

Ledelsen av foreningen var flinke til å engasjere nye medlemmer. Jeg ble snart valgt inn i noen av de lavest rangerte komiteene.

Snart ble jeg sendt på kurser, først på Dovrefjell hotell, senere på Raphamn jernbanehotell der vi skulle lære de vanlige reglene for møtekultur. Et annet kurs ble fokusert på storting og styringsverk. Og da jeg var 18–20 år ble jeg av foreningsledelsen anmodet om å søke om å få et opphold på Utøya.

Jo, jeg vurderte dette nøye og var nær ved å søke. Men da jeg hørte noen si at Utøya var en typisk utklekkingsøy av politiske broilere, mistet jeg lysten på det.

Når jeg nå ser inflasjonen av statsråder og statssekretærer kan man bare drømme om hva slags pensjon man kunne oppnådd hvis man hadde gjennomgått et broilerkurs på noen uker.

Det har skjedd mer enn en gang at fagforeningsledere har blitt statsråder. En stortingspensjon, pluss noen reisegodtgjørelser og diett kunne vært fint å få inn på bankkontoen til å tære på når kommunen krever sitt av skatter og avgifter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke