Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Mysterier

Publisert: 20.des.2016 15:53
Oppdatert: 20.des.2016 16:00

Det forekommer hendelser som synes å tyde på at våre livslover, vår tro og selv vår fornuft holder oss for narr. Mennesker som opplever slike ting, forteller det helst ikke. De vet at de ikke blir trodd og at de kan bli holdt for narr.

«Vis Knut» hadde det ikke bra, han ble jo putta i fengsel en stund. Bjørnstjerne Bjørnson skrev bok om ham. Den svenske Presten Martin Liljeblad mistet prestestillingen da han fortalte om mottatt budskap fra kirkens avdøde primas Nathan Söderblom. Men noen er modige. Ragna Nielsen (1845-1924), hun som startet den første fellesskolen for jenter og gutter, fortalte til Aftenposten om sine samtaler hun hadde hatt med avdøde Ivar Aasen og Bjørnstjerne Bjørnsson.

Det undervises jo i parapsykologi ved mange universiteter rundt om i verden, og det finnes parapsykologiske foreninger som utgir tidsskrift, både i USA, Finland, England, Frankrike, og Italia. En ting som telepati har vært kjent gjennom hele menneskehetens historie, og er vel det område innenfor parapsykologien som har gitt de fleste vitenskapelige resultater. Telepati vet vi også finnes mellom dyr og mennesker.

En modig dame, en av våre egne her i distriktet har nylig utgitt boka «Åndelig inspirasjon». Det sto om bokas forfatter Anne Korsvold en lørdag i Ringsaker Blad nylig. Hun har vært lærer i Furnes, har en cand.mag. grad innen natur og miljø, samfunnspolitikk og offentlig forvaltning og pedagogikk. Altså en jordnær kvinne med god utdannelse som her i boka fokuserer på den åndelige siden av tilværelsen og vil hjelpe oss andre til det.

Hun forteller om kontakt med skytsengelen sin, kontakt med avdøde, «hjelpere», bidratt med healing og «rensing av hus». Som jeg har oppfattet det, går det på å benytte den mediale delen av en selv til å observere, føle, lukte og sanse. En slags film kan komme opp og historie avdekkes i form av bilder og ord. De kan ved dette forklare hvorfor det er åndelig aktivitet i et hus.

I bokhylla mi har jeg boken «Møte med det uforklarlige» som jeg fikk omkring 1980. Forlaget «Det Beste» har her samlet en hel rekke uforklarlige historier som er fortalt rundt om i verden. Der er det også en hel del beretninger om Ufoer. Profeten Esekiels syn nedskrevet i bibelen blir av enkelte sett på som en Ufo. En merkelig farkost kom ned fra himmelen og landet ved en elv i det som nå er Irak. Dette var i året 592 før Kr.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke