Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Nå er det nye tider i Ringsaker

0
Publisert: 15.jun.2015 04:00
Oppdatert: 15.jun.2015 06:55

Nå er det verdenstoppen som det gjelder å vinne. Med det nye toppbygget langs strandkanten til Mjøsa i Brummundalen. Og nå er 100-metersregelen for bygg langs innsjøer og vatn plutselig helt glemt i sin opprinnelige form. Nå gjelder sikkert den samme regelen for vertikale bygg. Og da holder Buchardt sin plan innen den grensa. Ikke over 100 meter høgt. Bare så synd at grunneierne langs Næra ikke tenkte i samme baner som Buchardt og Kommunen tenker i dag. Da kunne de ved Næra bygd ei Høyhytte, men ikke over 100meter. høg. Tenk for en verdenssensasjon. Men stopp litt! Det kan fortsatt gjøres : Bare ved å plassere alle de hyttene som skal rives, og i steden sette de oppå hverandre , i strandkanten av Næra. Riktignok er det bare eieren av den nederste hytta som da kan sitte i hyttedøra og plaske i Næra med føttene . Så kjære grunneiere: kontakt Buchardt så vil nok alt ordne seg. Men det har bare den haken ved seg , at fortsatt trur jeg det er forskjell på Jørgen Hattemaker og Kong Salomo.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke