hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Russebråk - nå er grensen nådd

Publisert: 30.apr.2018 13:42
Oppdatert: 30.apr.2018 13:53

Mulig at jeg er en sur, gammal gubbe, men et sted synes jeg at grensen er nådd (eller overgått).

Russetiden er over oss, på godt og vondt. Mest vondt, synes jeg personlig, da jeg bor i et område som er hjemsøkt av russebussenes hjemtrakter og basshøyttalernes store egotrip i nærområdet. Jeg snakker her om Maxi-plassen.

Har sett at HA har hatt en spørreundersøkelse om folk har blitt plaget av russen. «Nei, la russen feste!», har vunnet klart. Men har de opplevd netter i nærmiljøet? Det er ikke mulig å få sove, selv med vinduet lukket. Og dette er ikke bare i helgene, nei, hele uka er samma nøda.

Før var det også litt bråk, men etter at teknologien har gjort store framskritt på basshøyttalerfronten, har det i alle fall ikke blitt bedre for naboer.

Jeg slutter med et par ord fra vår kjære venn Torbjørn Egner: «Du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill, og forøvrig kan du gjøre hva du vil!»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke