Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Nå må Hedmark Frp velge

Publisert: 31.jan.2017 13:27
Oppdatert: 31.jan.2017 13:33

Vil Hedmark Frp tilbake til røttene og den politikk Carl I. Hagen bygget partiet på eller ønsker Hedmark Frp å skape en lukket gruppe som styres av ikke-medlemmer og noen få medlemmer?

Jeg vet at noen innen Hedmark Frp ønsker seg bare stemmer ved valg, men ikke medlemmer som kan være med å påvirke politikken. Jeg vet kameraderiet er så sterkt at rykter og planlagt spill gjør at folk blir ekskludert. Det burde være lettere og mer i Frp sin interesse å verve flere medlemmer til partiet enn å bruke tid og krefter på å planlegge ekskluderinger.

Lederen i Hedmark Frp har ikke forstått at det er et bærekraftig Frp han skal skape. Lederen er mer opptatt av selv skaffe seg posisjoner og goder enn av hva Hedmark Frp skal være samt fremstå for velgere.

Det å være leder krever empati og erfaring noe nåværende leder i Hedmark Frp mangler og som vi ser ikke klare å tilegne seg. Dette medfører at Hedmark Frp fikk nedgang i stemmer ved siste valg, nedgang i medlemsmassen og flere lokallag nedlagt.

Lederen i Hedmark Frp har i tillegg viklet seg inn i en rettsak på grunn av sin holdning til sine medmennesker, men heller ikke her forstår han at han bør trekke seg fra alle verv i Hedmark Frp for å spare Hedmark Frp og partiet på landsbasis for negativ omtale. (Rettsak ekskluderingen av Hans Kristian Arnkværn)

Hedmark Frp har snart årsmøte og hvis ikke årsmøtet tar tak i dette problem og nullstiller alle verv nåværende leder av Hedmark Frp har vil Hedmark Frp miste all troverdighet ute hos folk flest.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke