buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Solbær-skinke
Det høres muligens pussig ut å koke svinesteken i solbærsaft, men resultatet blir utrolig godt.

0
Publisert: 25.mai.2016 04:04
Oppdatert: 25.mai.2016 04:04

Ingredienser 4 porsjoner:

2 kg svinestek uten bein og svor

6 dl solbærsirup

6 dl vann

1 rødløk i båter

2 båter hvitløk

2 ts grovhakket ingefær

3 ts salt

2 stilker frisk kruspersille

6 hele pepperkorn

Saus:

6 dl kraft fra koking

1 ss maisstivelse (maisenna)

1 dl vann

1 ts salt og 1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Velg en kjele så kjøtt og termometer akkurat får plass. Kok opp vann, solbærsaft, krydder og salt.

2. Stikk et steketermometer i kjøttet så spissen er midt i den tykkeste delen. Legg i skinken, skru ned varmen og la den trekke ved ca. 80 °C i ca. 1 time. Kjøttet er ferdig når termometeret viser 76 °C. Ta opp skinken og la den hvile ca. 15 min. før den skjæres opp. Sil kraften kjøttet har kokt i, rør ut maisenna i litt vann og rør det inn i kraften.

3. Kok opp under omrøring og smak til med salt og pepper. Server med kokte poteter og f.eks. sukkererter og epleskiver.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat