hacklink
18. sep
Narkotika: En uidentifisert mann tar seg en røyk på Cannabis Cafe i Portland i USA. Mindre skadelig enn tobakk, skriver Andreas Auke.Foto: Rick Bowmer, AP
 
Narkokrigen og dens totalitære forgreninger
7. september 2016 sendte NRK for første gang en episode av «Folkeopplysningen» som omhandlet Cannabis og rusmidler generelt. Nestleder Liberalistene Hedmark

Publisert: 26.sep.2017 23:14
Oppdatert: 26.sep.2017 23:23

For de som enda ikke har fått den med seg ligger den fritt tilgjengelig på NRKs nettsider. I de siste ti minuttene av denne episoden ser vi en rangering av de mest kjente rusmidlene, og deres skadevirkninger. De tre mest skadelige rusmidlene er alkohol, tobakk og heroin. De fire minst skadelige er magisk sopp, khat, ecstasy og cannabis.

I Norge har vi et offentlig organ kalt barnevernet. Et organ som kan fjerne barn fra deres foreldre, uten rettsgang eller bevisføring. Dette alene er en trussel mot rettsstaten. Ikke fordi de ansatte i barnevernet rundt om i Norge er onde, eller har onde hensikter, men fordi vi mennesker er særdeles sårbare for å ta feil. Det er derfor vi må føre bevis for å si at noen er skyldig, og man er uskyldig inntil det motsatte er bevist. I deres «uendelige klokskap» har politikerne bestemt at barnevernet må bestå av så perfekte mennesker at bevisføring og rettsprinsipper ikke gjelder deres daglige praksis.

Resultatet av alt dette er at om man bruker det verste av alle rusmidler, så er det helt greit. Men bruker man det minst farlige, kan man risikere å miste sine barn, og dette kan skje uten bevisførsel attpåtil. Dette er rett og slett menneskefiendtlig politikk, og illustrerer hvor farlig det er å ha en stor stat. For borgere å bo i en stat hvor barn fratas deres hjem, uavhengig av bevisføring og rettsprinsipper. Det er et mareritt i full blomst.

Noen spurte på Facebook om jeg var stolt over å være norsk. Jeg sa at jeg var veldig glad i landet mitt, men stolthet klarer jeg ikke å føle ovenfor en nasjon som fører en slik menneskefiendtlig poltikk. Særlig når vi alle vet bedre, og vi har visst bedre en god stund. Liberalistene ønsker å legge ned barnevernet, og heller la politiet etterforske eventuelle saker med hensyn til familien. Omsorgssvikt er et lovbrudd, men man ikke dømme noen uten bevis. Til og med Breivik fikk en rettsak: Da gjør vi ingen unntak her i landet, og det er slik det blir trygt å bo her.

Vi ønsker å kjempe for enkeltindividets rettigheter og vi er det eneste partiet som tar reform i ruspolitikken på alvor. Ingen har rett til å straffe deg for hva du gjør mot din egen kropp. Vi vil derfor ha staten ut av stua til folk, og med det legalisere alle rusmidler. Hvis man husker tilbake til «Folkeopplysningen» på NRK, så er det slik i dag at det er de mest skadelige stoffer som i dag er legalisert. Det er derfor ingen grunn til å frykte legalisering av mindre farlige stoffer.

Vi vil også sende staten på en ordentlig slankekur. Desto større staten er, desto mer makt den har, desto mindre makt har du. Vi håper du vil bli med oss på reisen til mer frihet, mindre stat og mer velferd for alle.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke