Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Naturopplevelser for skolebarn

0
Publisert: 27.mai.2015 04:00
Oppdatert: 27.mai.2015 11:23

Hva kom ut av «Rosebevegelsen» etter 22. juli 2011? Nå var det planlagt en tur for skoleungdom fra Bjerke Videregående skole av Abid Q. Raja i samarbeid med Turistforeningen. Barna skulle overnatte ved Eiksetra i Finnemarka. Hensikten var å gjøre barna kjent og glad i naturen. Raja skulle også delta på utflukten, men så råder politiet i Drammen at utflukten avlyses på grunn av innkomne trusler.

Da spør jeg om ikke politiet burde stilt opp for å beskytte barna og kanskje kunne ta trusselmakerne på fersk gjerning. De har jo kapasitet til å stille mannsterke når blant andre Max Hermansen forkynner Pegidas teorier om raserforskjellige steder. Nei, rosebevegelsen var ikke ment som motvekt til ABBs holdninger, kanskje bare mot hans handlinger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke