23. okt
 
Nedre Tømte, bare en forglemmelse?

Publisert: 08.nov.2018 12:54
Oppdatert: 08.nov.2018 13:25

Var Nedre Tømte, bare en forglemmelse? Eller en litt for stor iver i effektiv kommunal drift?

Det aller verste med denne saken er at det kommer så tydelig opp i dagen hvilke holdninger og arroganse styrende parti og administrativ ledelse har ovenfor kommunestyret og demokratiske spilleregler som bør gjelde i en kommune.

LES OGSÅ: Barnehagen bygget uten vedtak.

Jeg har gjennom hele min tid i kommunestyret sett på at makten stadig mer flyttes over til administrasjon, noe som gjør at politiske beslutninger nesten blir sett på som heft i det kommunale systemet.

Men nå er det en gang slik at kommunestyret er valgt av befolkningen for å sitte og styre pengebruk og gjøre prioriteringer for oss alle.

Men om man «glemmer» eller bevisst hopper bukk over drøftinger som skal ende med vedtak i et kommunestyre på hvordan våre felles midler best skal brukes, så har vi også sløyfet demokratiet og innbyggerens mulighet for å påvirke sin egen hverdag i en kommune.

Da kan man si det så sterkt at da fungerer ikke demokratiet i denne kommunen optimalt lengre og det kan jeg som tillitsvalgt ikke bare sitte stille å se på eller skyve fra meg som en bagatell.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke