15. sep
 
Nei men Bakeriet Brumunddal, da

Publisert: 21.des.2017 13:34
Oppdatert: 21.des.2017 13:43

Ved et besøk på Bakeriet nylig, fikk jeg en serviett som det sto MADE in Brumunddal på. Jeg ble overrasket over at noen i Brumunddal hadde begynt å produsere servietter og skuffet over at de ikke brukte norsk språk og gjerne dialekt. Men jeg fikk forklaringen straks etterpå da jeg kjøpte noen bakervarer for å ha med hjem. På posene sto det akkurat det samme og jeg regner med at det er ment å bety at innholdet er produsert i Brumunddal.

Jeg som trodde at Bakeriet var heilnorsk! Det er deprimerende å se mange firmanavn og tekster i vinduene som er skrevet på utenlandsk selv om de er norske. Bakeriet må likevel ha ros for at de bruker papirposer og ikke plastposer.

Min anbefaling er at Bakeriet trykker opp papiretiketter med tekst «BAKT i Brumunddal» og kleber over utenlandsken. Det er sikkert noen som går og slenger som gjerne vil ta jobben med å klebe på lappene mot å få noen bakervarer som er til overs når dagen er slutt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke