Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Nei og atter nei til vest

0
Publisert: 20.sep.2016 04:00
Oppdatert: 20.sep.2016 07:05

Nei og nei og atter nei til vestlig trasé og kulvert som skjærer gjennom en superfin by og ødelegger byen. Jeg har frekventert Hamar siden 1950, og har elsket den grønne parken og alle de flotte trærne langs gatene, og Mjøsa. Skal vi virkelig ødelegge byen som våre ungdommer skal ta over? Angående østlig trasé så må jeg påpeke at jorda som er tatt (Lund/Vold) til boligbygging er aldri blitt problematisert, men noen få jorder i øst er tydeligvis mye mer verdt.

Nåværende jernbanestasjon inneholder en Narvesen-kiosk og et venteværelse! Det er noen år siden dette var en jernbanestasjon med salg av billetter o.l. Bruk praktbygget til et annet formål. Bygg stasjon ved Vikingskipet og la bybussene ordne transport til og fra sentrum.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke