15. sep
6_Bilde?6_Bilde
 
Neste gang må det være vår tur

Publisert: 08.jul.2017 08:38
Oppdatert: 10.jul.2017 07:58

I 2016 var Sting på Stortorget, og i år var det Elton John som sto på scenen. For oss ungdommer er det artister vi så vidt har hørt om, men som foreldrene våre og de eldre liker, og har vokst opp med. Jeg tror jeg snakker for flere når jeg sier vi ønsker oss artister som treffer flere aldersgrupper.

På HA sin facebookside er det lagt ut et innlegg om hvem folk ønsker seg til Stortorget neste år, med noen forslag: Metallica, Phil Collins, Iron Maiden, Coldplay og Robbie Williams. Jeg personlig er en ganske stor fan av Coldplay, og ble brått veldig engasjert når det var en sjanse for at de kunne komme hit til Hamar. Under det innlegget er det nå 483 kommentarer, og det kommer fortsatt inn flere. Jeg har telt og funnet ut at det er Coldplay som har blitt kommentert flest ganger av både ungdommer òg eldre. Coldplay er også et band som har laget store hits i flere år og som fortsatt er veldig store, så det er et band jeg vil tro treffer et større publikum i forskjellige aldere enn det for eksempel Paul McCartney, Metallica og Kygo gjør.

Om det ikke er Coldplay som kommer neste år så er poenget mitt at det hadde vært bra om det hadde kommet artister som treffer flere aldre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke