Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Nesten alle vil ha Anita
Ringsaker-valget.

Publisert: 10.sep.2015 04:00
Oppdatert: 10.sep.2015 08:37

Nesten alle vil ha Anita, men det er ikke nok å si det, vi må legge stemmeseddelen til Arbeiderpartiet i urna på valgdagen. Gjør vi det sikrer vi fire nye år med Anita i førersetet. Anita går nå inn i sin femte periode som lokalpolitiker og innbyggerne får en førstedame med lang politisk erfaring hvis hun blir gjenvalgt.

Det å benytte stemmeretten er innbyggernes mulighet til å påvirke utviklingen i din kommune de neste fire årene. Det å kunne bruke stemmeretten er et privilegium vi har i et moderne demokrati. Når vi ser bildene ruller over tv–skjermene fra andre deler av verden ser vi at demokratiske rettigheter ikke er noen selvfølge. 

Valglista til Ringsaker Arbeiderparti har god spredning i alder kjønn og yrkesbakgrunn. En stemme til Arbeiderparti vil være fornuftig uansett alder du måtte ha. Etter vår mening vil en stemme til Arbeiderpartiet være det klart beste alternativ for alle pensjonister. 10 av våre kandidater er 60 år og eldre, i tillegg har de lang politisk erfaring.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke