Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
NJFFs rovdyrpolicy

Publisert: 06.jul.2015 04:00
Oppdatert: 06.jul.2015 08:40

I siste nummer av Jakt & Fiske ser vi referat fra et medlemsmøte om ulveforvaltning i NJFF Hedmark i mai. Der stilte generalsekretær Espen Søilen, fagsjef Siri Parmann og informasjonssjef Espen Farstad fra NJFF sentralt sammen med fylkets ledelse.

Jeg har tidligere stusset over dette oppbudet av sentrale ledere i et medlemsmøte for hedmarkinger. Var det for å få medlemmene «til å forstå at man må akseptere ulv i jaktterrenget»?

Referatet sier oss at NJFF arbeider for en ny ulveforvaltning og at man aksepterer tre årlige ynglinger medregnet grenseflokkene og at ulvesona må fjernes. Hvorfor vil NJFF akseptere ynglende ulv i landet i det heletatt? Skal de ikke ivareta medlemmene med jakthund sine interesser, og arbeide for videre utvikling av jakthundrasene, spesielt de norske som er utrydningstruet?

Det er landsmøte i NJFF i november. Det er viktig at medlemmer, lokallag og fylkeslag står samlet i et krav om nei til ynglende ulv i landet, og øver stadig press på NJFF ledelse i så måte. Mange sier til meg at de har meldt seg ut av NJFF, dette er etter min mening feil reaksjon. Jo flere medlemmer vi er som øver press mot et felles mål jo større er muligheten for å bli hørt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke