Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Noen burde fortelle hvem er «folk flest»
Flyktningsituasjonen.

Publisert: 19.nov.2015 04:00
Oppdatert: 19.nov.2015 09:00

Vi hører stadig politikere og andre som slipper til i mediene, gi inntrykk av at den pågående asylantinvasjonen/-migrasjonen er noe som er ønsket av «folk flest». Hvem utgjør dette flertallet? Er det gjort noen seriøs undersøkelse som viser at dette faktisk stemmer?

Denne burde i tilfelle offentliggjøres sammen med spørsmålene som er stilt, slik at vi får vite grunnlaget for et slikt utsagn. Det er vel mer det motsatte som er tilfellet, nemlig at dette er noe «folk flest» er motstandere av. Jeg har ennå ikke snakket med en eneste person som støtter masseinnvandring til Norge.

Selvsagt skal vi hjelpe mennesker i nød, men det må skje ved at reelle flyktninger får tidsbegrenset opphold, der det ligger et krav om retur så snart det er mulig. Det beste er at Norge bidrar til hjelpetiltak i nærområdene til de land flyktningstrømmen kommer fra.

Denne ikke-vestlige innvandringen koster oss utrolig mange milliarder, penger som aldri noen gang blir tjent inn. Politikerne lar vår opparbeidede velferd gå en sakte død i møte sammen med vår kultur.

Enkelte har fortsatt politisk ukorrekt mot nok til å foreslå innstramninger og reguleringer som gjør det mindre attraktivt å komme hit, men slike forslag strander som oftest fordi Venstre går imot, tett fulgt av de andre minipartiene Kristelig Folkeparti og Sosialistisk Venstreparti.

Det er også beregnet at hver innvandrer drar med seg ca. 30 andre gjennom blant annet familiegjenforening. Hva vil det bety for sammensetningen av befolkningen om noen år?

Slik situasjonen for tiden er, vises det en sendrektighet og forsiktighet fra politikernes side som er aldeles uforsvarlig. Det må øyeblikkelig gjøres noe med grensekontrollen og utsendelse av useriøse asylsøkere må skje i løpet av dager. Dessverre ser det ut som Carl I. Hagen får rett i sine dystre spådommer.

Vi vil etter hvert se våre velferdsordninger smuldre bort, litt og litt om gangen, til alt er borte. I tillegg kommer vi til å få høyere egenandeler i helsevesenet og endringer i skattesystemet for å få inn mer penger.

Det er også verdt å merke seg at politikerne fordeler godene på en slik måte at landet ikke har penger til å ta vare på sine egne innbyggere. Medisin til kreftpasienter som hele sitt liv har arbeidet og betalt skatt, har ikke fedrelandet råd til, mens milliardene ruller for å betjene mennesker som ikke har noen tilknytning til landet. Til og med «fattige» Danmark lar innbyggerne sine få denne hjelpen.

I tillegg er vår utenriksminister Børge Brende stadig på farten verden rundt med spanderbuksene på. Penger til å redde norske liv, nei, det har ikke Norge råd til. Langvarige opphold i mottak for tusenvis av useriøse asylimmigranter til 800 kroner pr. døgn i tillegg til utbetalinger fra Nav derimot, det er helt i orden.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke