hacklink
18. sep
 
Nok en gang usikkerhet

Publisert: 11.jan.2017 13:40
Oppdatert: 11.jan.2017 13:40

Jeg ble veldig skuffet og frustrert da direktør Morten Lang Ree la fram planer for omstrukturering for SI. Han foreslår blant annet eventuelt å flytte Rehabiliteringen Ottestad til Løbak. Hvorfor? Hvorfor på nytt skape frykt og usikkerhet, både for brukere og ansatte. Hvorfor gjøre ting så vanskelig, det går an å gjøre det enkelt å samordne tjenestene Solås-Ottestad, med drift og administrasjon i Ottestad. I Ottestad er det bygninger, der er fagpersonalet, der er det behandlingsbasseng og der er det tekniske hjelpemidler. I nærheten er viktige og nødvendige samarbeidspartnere, så som NTO og ØSTO.

Dette forslaget har vært med i to år, men som styret har utsatt gang på gang. Hvorfor? Hvordan går det an å mene at det er besparende å legge ned og flytte, da det skal brukes tid og penger, på nye møter og utredninger.

Jeg er overbevist om at en samlokalisering til Ottestad er det beste økonomiske alternativ, det er også den beste løsningen for brukerne. Totalt sett er Ottestad den beste løsningen, inntil et eventuelt nytt sentralsykehus står ferdig.

Jeg håper og tror at det i administrasjonen i SI og i styret, finnes personer som tør si at slik skal det være. Jeg tror fortsatt at fornuften seirer i denne saken.

Venneforeningen Fysikalsk og Medisinsk Rehab. Ottestad

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke