buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Nok er nok
HA er blitt til "Ringsaker blad".

Publisert: 03.mar.2016 04:00
Oppdatert: 03.mar.2016 11:02

Jeg har gjennom en mannsalder hver eneste morgen lest Hamar Arbeiderblad (HA) med en form for glede over å bli informert og oppdatert om Hamar og omegn. Nå er det slutt.

For en god tid tilbake (vi snakker nok noen år) ble det ansatt ny nyhetsredaktør i HA med bakgrunn fra Ringsaker Blad. Etter den tid har HA gradvis blitt mer og mer Ringsaker Blad.

Vi leser nesten daglig side opp og side ned om hyttetomter og avgifter i Ringsakerfjellet, ulovlige bygg ved Næra, om store flotte bygg som visstnok skal bygges i Brumunddal samt kulturtilbud og konserter i Ringsaker, som distriktet knapt har sett maken til. Greit nok med noe informasjon fra Hamars omegn men dersom jeg hadde jeg ønsket all denne informasjon om Brumunddal og Ringsaker så hadde jeg abonnert på Ringsaker Blad.

Det toppet seg i dag, 1. mars, da jeg leste at også journalistene som jobber i HA har mareritt om hvordan denne brumunddølen former vårt kjære HA. Nok er nok, jeg sier takk for meg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat