15. sep
 
Nok er nok
Jernbanedebatten i Hamar

Publisert: 16.sep.2016 04:01
Oppdatert: 16.sep.2016 09:32

Dette blir mitt siste innlegg i jernbanedebatten. Jeg har provosert litt, men stort sett prøvd å være saklig. Som gammel grinebiter fra midt i byen, så ønsker jeg at alt skal være som det støtt har vært.

Savner Lange London og a Lilly Staangstad med vogna si, neppå Stortorget, ved kafe Nor.

Hva er vitsen med tospors jernbane gjennom vår vakre by? Hvorfor skal man ødelegge byen vår med det, for å komme med tog fra Hamar til Brumunddal og Lillehammer? Hvem skal dit?

Stopp på Sørli. Ønsker vi å ha en hel haug med klysete Oslo SOS fra Bærum oppi her? Pendlere mellom Oslo Hamar? Nei, la oss ha det som vi støtt har hatt det. Syns vi har det knakandes bra her je.Der kom min ordentlige mening.

Mange av oss gamle sentrumsgutta, med god humor samt en del historie i bakhue mener det samme. Så får dere forståsegpåere drive med det dere kan, dere vet vel hvem jeg mener.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke