Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Nok er nok

Publisert: 14.nov.2017 14:36
Oppdatert: 14.nov.2017 14:40

Jeg kjenner ikke samme gleden for å reise på hytta lenger, ikke for at det er avslappende, koselig og idyllisk, nei, årsaken er først og fremst kostnadene. Vi har arvet en hytte, har pusset opp og oppgradert litt over flere år, i takt med egen økonomi og med mye egeninnsats. Vi har barn og barnebarn som bor i og omkring Oslo, alle er meget glade i «fjellet» og hytta.

Våre fremtidige utfordringer er: Hvem har økonomi og «ryggrad» til å kunne overta hytta? Kostnadsbildet siden vi overtok har medført at kun meget velstående mennesker har økonomi/råd til å unne seg den gleden det er å nyte «fjellets» goder og gleder, «nikkersadelen» overtar.

Pihl er pill «råtten». Jeg har med gru sett på Pihl sine arrogante og griske holdninger i å «suge» mest mulig ut av fellesskapets arvegods, Pihlske sameie. Deres strategi er kortsiktig og destruktiv og vil over tid skape et «dødt» område, mange hytter med få brukere. At Pihl ikke forstår sitt eget beste men «høster før man sår» er skuffende. Er både styret og ledelsen i selskapet inkompetente? Spørsmålene er absolutt relevante.

Hva skal vi gjøre, vi uten virkemidler? Skal vi ukritisk akseptere «ranet»? Skal vi selge? Skal vi legge oss ned å synes synd på oss selv? Dialogen/avstanden mellom Pihl og brukere av fjellområdet er blitt mer og mer arrogant og større og større fra Pihl sin side.

Alle brukere av fjellområdet må nå si i fra, stoppe denne galskapen iscenesatt av Pihl med god støtte fra øvrige allmenninger og Ringsaker kommune. Virkemidler mot utviklingen må nå tas opp i velforeninger, politiske lag med mer slik at dette vanvidd stoppes.

Glad men nå frustrert bruker av hytta.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke