hacklink
18. sep
 
Nøkkelen til et godt samfunn

0
Publisert: 12.jun.2015 04:00
Oppdatert: 12.jun.2015 06:44

Frivillige organisasjoner, pårørende og andre er viktige bidragsytere for å kunne gi innbyggerne i Hamar gode tjenester og tilbud. Virksomheter som Hamar Frivillighetssentral og Hamar Velferdsentral for eldre er helt avhengig av kommunal støtte for å drive sitt viktige arbeid. Dette er viktige institusjoner som utgjør et avgjørende supplement til de offentlige velferdstjenestene og relativt beskjedne midler utløser frivillig arbeid tilsvarende et titall stillinger.

Hamar Arbeiderparti vil støtte at slike virksomheter har forutsigbare rammevilkår. Dette er godt forebyggende arbeid som også sparer inn kommunale ressurser. Et eksempel er følgetjenesten til Hamar Frivilligsentral som ukentlig sparer pleie- og omsorgssektoren adskillige timer ved at frivillige følger eldre til sykehus, lege eller tannlege. Mange andre nyter også godt av det frivillige arbeidet, både unge og eldre og også de frivillige selv, ved at man engasjerer seg og får sosiale møteplasser. Tusen takk til hundrevis av frivillige i Hamar sin gjør en fantastisk viktig jobb!

Kandidat Hamar Arbeiderparti

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke