Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
NRK splitter Norge

0
Publisert: 26.feb.2016 04:00
Oppdatert: 26.feb.2016 04:00

De er for en åpen asyl og innvandrings politikk, og møter sjelden eller aldri kritiske spørsmål, mener Ole Gjems Onstad, professor ved Handelshøyskolen BI. Utfordringene er at migrasjonsbølgen splitter det norske folk, og frontene hardner.

Problemet er at norske sosialistmedier er ensrettet, naive og snillistisk, og ikke klarer å se at innstramninger er nødvendig, både for at deler av Norges befolkning ikke skal føle seg overkjørt og av økonomiske årsaker. «Dette kan koste mer enn det smaker». I første omgang, tror man at denne «belysningen», skal tjene sosialismen, som den «rette og riktige aktør», mens man egentlig oppnår det stikk motsatte.

Demokratiet og ytringsfriheten er grunnleggende i den norske modellen. Derfor må man behandle den med omhu og ikke ensretting fra media. Vi har hatt noen stygge eksempler på det. Ensidighet er overtramp. Skavlan, Fosse, Gilbert og Sissel Wold, er gode eksempler som er brukt av NRK, godt oppfulgt av lokale og sentrale aktører.

Når menigmannen ytrer seg i media eller på sosiale medier, blir man hetset og hengt ut. Her har også mediene et ansvar. Denne mobbekulturen bør mediene kunne spare seg. Til og med stortingsrepresentanter har hengt seg på denne trenden. Trolig er de da tomme for argumenter.

Lokalt i HA følges denne tradisjonen godt opp med blant annet satiretegninger, som enkelte ganger kan være både flotte og morsomme, etter min mening. Men at dette er en del av mobbekulturen, bør vel være hevet over enhver tvil. Noen vil helt sikkert føle seg ille berørt.

Uenighet i politikken, er ikke det samme som rasisme, fascisme og fremmedhat. Men ytrer man seg, havner man fort i en av disse båsene, noe som ikke lenger plager eller skader undertegnede. Selv om jeg ikke synes noe om at verken den ene eller andre fortjener å bli satt i bås for sine samfunns ytringer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke