Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
NRKs terrordebatt
Terroren

Publisert: 04.apr.2016 04:00
Oppdatert: 04.apr.2016 09:44

Leder for Senter for internasjonal og strategisk analyse, Helge Lurås, og Hege Storhaug fra Human Rights Service, var dem som i NRKs program «Debatten» om terror torsdag hadde nødvendige konfrontasjon og forslag om tiltak mot terroren som er økende fra islamismen mot våre vestlige demokratier og vårt levesett.

Les også: Vi er ved et veiskille

«Det finnes øyeblikk i historien da konfrontasjon er en nødvendig forutsetning for en ærlig dialog», sa journalist Harald Stanghelle da karikaturstriden om tegninger av Muhammed pågikk i 2006. De to debattanter sto for dette i NRK-debatten. Senk innvandringen sterkt og ha god kontroll med islam, og spesielt moskeene, var noe av budskapet.

For forsker Lars Gule var det ingen problemer med økt innvandring og islamske moskeer, verken hos oss eller i Europa for øvrig. Han minnet mer om å være talsmann for Islamsk Råd enn en seriøs forsker.

Politikerne virket programmerte og hadde lite nytt å komme med, noe Helge Lurås sa fra om. Av og til kan en lure på om også sentrale politikere lar følelsene løpe av med forstanden. Vi får håpe Stortinget vedtar de helt nødvendige innstramninger på dette felt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke