17. sep
h-a.no
 
Nye h-a.no vokser og vokser

Publisert: 07.mar.2015 04:00
Oppdatert: 07.mar.2015 04:00

h-a.no er det HA-produktet som vokser mest. 2. april i fjor kunne vi tilby ei nettavis med nytt design og funksjonalitet, og fra den dagen har leserne strømmet til. Da kunne vi også for første gang tilby dem som vil lese nyheter fra Hedmarken en skikkelig mobilutgave av h-a.no – i tillegg til nyheter på pc og nettbrett.

Vi kan i dag notere oss for gjennomsnittlig rundt 15.000 lesere på pc hver dag, og 10.000 lesere på mobil. Enkelte dager og uker er det flere som leser oss på mobil enn på pc. I tillegg til nyheter finner du nå en helt ny e-avis og HAs historiske arkiv på h-a.no. Ingen andre aviser i Innlandet kan vise til maken.

2014 var et rekordår for HA på nett. Vi hadde over to millioner unike brukere på pc og over 1,1 millioner lesere på mobil.

Pilene peker altså oppover, og målet er å vokse, bli større og tilby leserne enda bedre produkter. Vi skal bli størst og best i Innlandet.

Så hva leses mest på h-a.no? Jo, det er de nære nyhetene dere lesere er mest opptatt av.

Sykkelrittet som stoppet en ambulanseutrykning, elevene som fikk en blodig start på skoledagen med griseslakting på nært hold, tjuvslakting av elg, Jan Eriks verdige farvel med livet, russebuss-salget som kostet russen i Hamar 372.000 kroner, Birken-rytterne som drakk vaskemiddel.

Nær sagt alt vi skriver om Storhamar hockey er topp for våre lesere, likedan kommentarsakene våre på sport og kultur, som den om mangel på respekt for artister.

Vi er veldig opptatt av å tilby leserne nyheter først. Vi blir sure om vi blir slått på det som skjer i vårt distrikt. Der skal h-a.no være først og best. Det som skjer der og da, det skal du som leser få først på våre digitale produkter.

Vi vet at du sjekker og leser nyheter på h-a.no før du går på jobb, du leser oss om dagen, men de aller fleste leser HA på nett om ettermiddagen og fra klokka 20 til klokka 23.

Mens du sover jobber vi for å gi deg siste nytt. Nettredaksjonen i HA er bemannet fra klokka 06.00 om morgenen til klokka 01.00 om natta. Det betyr at du kan få siste nytt før du legger deg, og når du våkner igjen, får du vite hva som har skjedd om natta.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke