Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Nye statsråder - samme løfter

Publisert: 18.jan.2018 14:04
Oppdatert: 18.jan.2018 14:32

Så er en ny regjerning på plass med nye statsråder på flere områder. Slik må det bli når et nytt parti skal være med i en regjering. Hva tenker vi i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar i forhold til dette?

Vi svarer selv: Utvidelsen med Venstre inn i regjering må bety en enda sterkere oppmerksomhet for og arbeid mot å sikre en jernbanefri strandsone i Hamar. Venstre har vært meget trofaste mot dette, både lokalt, regionalt og sentralt. Nå får dette partiet større muligheter til å følge opp denne viktige saken i posisjon.

Dette sa Venstre-lederen på Hamar-besøk 8. august 2017:

Vi mener også at de forventninger som ble gitt, både på brygga i Hamar før valget og av flere statsråder og andre sentrale politikere, må stå ved lag. Når en statsminister eller statsråd uttaler seg, er det ikke en privatpraktiserende person, men en representant for departement og regjering.

Vi forventer derfor at løftene står ved lag, også om en rask behandling, vesentlig raskere enn det Jernbanedirektoratet og Bane NOR har lagt opp til.

Leder i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke