Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Nynazister i våre gater

Publisert: 16.aug.2017 11:40
Oppdatert: 16.aug.2017 11:42

Egentlig burde jeg ikke besvare Johnny Wæhlers innlegg. Da får han enda en anledning til å komme med sine Frp-holdninger.

Etter hans mening, koker mediene suppe på en spiker, når de omtaler nazistenes parade i Kristiansand, under politiets beskyttelse, som han synes politiet behandlet på en grei måte. De eneste som forsøkte å lage kvalm, var to-tre venstrevridde «rettenkende».

Som han ikke forteller, ble påsatt håndjern og ble truet med bot om de ikke forsvant og lot nazimarsjen gå i fred i Kristiansands hovedgate. Marsjen var for øvrig ikke godkjent på forhånd av myndighetene.

Han tar opp Brumunddal, hvor innbyggerne snudde ryggen til Arne Myrdal & co. Hvem snudde Wæhler ryggen til den gangen?

Når han bruker ordet «tullinger» i innlegget om nazistene, viser resten av innlegget egentlig hvor hans sympati ligger og hvor hatet ligger: Det er venstresiden og migrantene, vi har grunn til å bekjempe, ikke «tullingene».

Når han nevner at over 400 personer de to siste årene er drept i terrorhandlinger i Europa, og at vi har større grunn til å frykte migrasjonsbølgen og radikalisert ungdom som utfører terror, voldtekter, tjafsing, knivstikking, ran og andre kriminelle handlinger, og han trekker inn Brumunddal-hendelsen, så finner jeg det naturlig å nevne ABB 22. juli 2011, som både var Frp- og Losje-medlem, med de samme holdningene som han selv og mange andre nordmenn, må jeg spørre om det er dårlig hukommelse fra Wæhler, eller var ABB «forut for sin tid»?

22. juli 2011-udåden ble utført av en nordmann, som ikke hadde lidd overlast eller noen grunn til hevn mot Norge eller 76 barn og noen voksne, som var på ungdomsleir eller på arbeid. Han klager på umenneskelig behandling under «soningen», som koster oss skattebetalere millioner av kroner hvert år.

Hvor mange milliarder Regjeringskvartalet vil koste å få bygd opp igjen og senskadene for alle ofrene og etterlatte, har jeg aldri hørt nevnt, når det snakkes hva migranter og asylsøkere, koster norske skattebetalere.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke