hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Nytt Buchardt-hotell?

Publisert: 19.jun.2017 22:34
Oppdatert: 19.jun.2017 23:05

Rundt tusenårsskiftet opplevde vi hamarsinger et uvanlig kompaniskap av kapitalistisk virketrang og politisk radikalisme. Vår ordfører var den gang som nå Einar Busterud. Han slo sitt kloke hode sammen med utbyggeren Arthur Buchardts og fremmet forslag om å gi Buchardt Hamars arvesølv, Koigenstranden til utbygging av et storhotell. Til gjengjeld skulle Hamar få en etterlengtet kultursal. Det måtte den gang til en folkeaksjon for å få stoppet planene.

Koigen ble deretter utbygget til den perle alle synes den er i dag - og hvem var så straks på banen for å ta æren for det vellykkede resultat? Den som ikke vet det, kan jo gjette.

Nå er de samme herrer igjen i gang med planer om et storhotell - ikke bare stort - men fremfor alt høyt.

Med skrekkscenariet i London og dagens problemer med terror i friskt minne, synes jeg ikke noe om dette prosjektet. Jeg synes heller ikke Tjuvholmen er stedet for en ensom skyskraper ved Mjøsas strand. Derfor ber jeg politikerne finne på noe annet.

Hamar Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke