buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Storhamar håndball: Bør få gehør for sin anke, mener Willy Barmoen.
Foto: Kai Kristiansen
 
Økonomisk rot i idretten
Storhamar og Larvik HK.

Publisert: 09.jul.2015 04:00
Oppdatert: 09.jul.2015 08:31

Storhamar Håndball Elite har fått nytt styre, som virker veldig oppegående. Ny hall står snart klar. Publikumspotensialet er styrket. Se bare hva som skjedde i Elverum da de fikk sin nye hall, Terningen Arena.

Salg av navnet på hallen vil gi gode inntekter. Sponsorene vil bli lettere å prate med. Mange fordeler i vente, altså.

Hva skjer? Jo, et underskudd kommer til syne. Bare trist. Men jeg mener den nye given i Elitelaget vil ta seg greit av dette. Gi dem tid. Forbundet skal vel behandle alle likt?

Flaggskipet i norsk håndball, Larvik HK, var også skikkelig ute å kjøre i 2014. Minusresultat på kr 9,8 mill. Totalt underskudd på kr 16 mill. Tilsvarende tall i Storhamar er kr 1,3mill. og kr 3 mill.

Forbundet tar Storhamar for riktig å statuere et eksempel. De flyttes ned i 1. divisjon! Larvik HK flyttes ingen steder! De er så gode sportslig at der holder forbundet fingra ta fatet.

Det må da være klinkende klart at Storhamar får gehør for sin anke, innen 14 dager. Forbundet skal være der for å bistå og styrke håndballen, ikke for å dele ut straff til de laga som ikke er på samme nivå, sportslig, som Larvik HK.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat