buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Om «skremselspolitikken»

0
Publisert: 10.jun.2016 04:00
Oppdatert: 10.jun.2016 08:40

Willy Barmoen, selvutnevnt «klimarealist», skriver 2. juni om «skremselspolitikken» som ifølge ham benyttes i klimapolitikken. I samme leserinnlegg setter han spørsmålstegn ved både FNs klimapanel (IPCC) sin informasjonsstrøm og ved Al Gore sine uttalelser.

Det er alltid positivt å være kildekritisk, men da bør også irettesettende kilder bli vedlagt når man hevder at andres fakta er feil. Å angripe fagmiljøer som IPCC og mennesker som Al Gore uten henvisning til uttalelser og irettesettende kilder er rett og slett meget dumdristig. Klimadebatten er kompleks og stadig kommer ny forskning på bordet, men et absolutt maksimum på to graders oppvarming er svært nødvendig og realistisk mål, som vi må streve etter.

For jeg vil ha en verden som er fruktbar nok til å brødfø sin befolkning og ikke en ørken, og muligheten til å leve livet fult ut, og at barna mine skal ha samme muligheten. Derfor må klimatiltak til slik at vi ikke akselererer den naturlige globale oppvarmingen, men derimot bremser den så mye vi kan.

Natur og Ungdom Hamar

Fylkesansvarlig for miljø og klima i AUF i Hedmark

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat