buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Stange stasjon - jernbane - tog - Original bildetekst:
 
Om «Vinter Og Lignende»

0
Publisert: 11.aug.2015 04:00
Oppdatert: 11.aug.2015 07:12

Tusen takk til Morten Stensberg for et fornøyelig innlegg i HA 7. august Det er sjelden – svært sjelden – jeg flirer når jeg leser debattsidene. Langt sjeldnere gapskratter.

Slurv med språk og korrektur er dessverre dagligdags, ikke bare i HA, men i det meste som skrives. Min sarte rettskrivningssjel fornøyes stadig vekk av morsomheter i dagspressen. Jeg skal ikke mistenke noen journalist for med viten og vilje å skrive morsomme varianter. Det er heller snakk om mangel på selvjustis og språklig stedsans.

I dagens HA, i reportasjen fra Tømmerstock (som i overskriften i HA ble til Tømmerstokk), står det å lese at «Noen har helgeplass og noen har dagspass». Jaja, hvis man har pass så får man forhåpentligvis plass også? Hvem vet?

Verre er det at Dala’s restauranthus vil skjende utendørs – på festivaltomta. Hadde det stått (på Ringsakersidene) bare én gang ville jeg trodd det var trykkfeil. Men, siden det står både i overskriften og i notisen, er det ingen tvil om at de virkelig vil skjende. Lensmannen vet hvor han skal gå når ødeleggelsen er et faktum.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat