buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Onsdagstreffpå brygga

0
Publisert: 14.sep.2015 04:00
Oppdatert: 14.sep.2015 10:27

Jeg, og mange med meg ønsker at Hamar kommune skal legge til rette for at Amcar, andre veteranbiler og historiske kjøretøy får avholde sine ukentlige treff ved brygga på lovlig vis uten fare for bøter og bortvisning. Jeg håper, og tror at det er mulig å få til selv om det kan gå på bekostning av gresset i kroneparken. Etter min mening er det viktig å stimulere til at positive entusiaster får tilgang til å dele sine interesser, gleder og kunnskap med andre. Dette er en gruppe som bruker mye tid på å ivareta viktig kulturhistorie. I dag møtes uorganiserte entusiaster ved brygga hver onsdag gjennom hele sommeren. Det er også blitt en kjent attraksjon for hamarsinger, våre naboer og turister. Her deles gode minner og kulturhistorier på tvers av alder og kjønn. La oss sette pris på dem som har hobbyer litt utenfor det organiserte. Det koster så lite og kan ha store ringvirkninger. Vi synes det er bra med rekruttering til sunne interesser, og det vil begrense annen uønsket virksomhet i dette området med nærvær av mange voksne. Si ja til «Onsdagstreffen» for gamle biler og minner om «gode, gamle dager».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat