23. okt
 
Ønsker at drapene skal gjenopptas

Publisert: 23.mai.2018 16:23
Oppdatert: 23.mai.2018 16:32

2. mai skriver HA om 1.-maitoget i Hamar, med bilde av en plakat med teksten: «Riv apartheid-muren». Dette er en mur jeg ikke kjenner til, men jeg kjenner til hva bærerne av slike ondskapens uttrykk mener. De viser også at de ikke vet hva apartheid betyr.

Enten har ikke disse folkene peiling på hva de krever og holder på med, eller de ønsker tilbake de tilstander som var før israelerne måtte bygge et forsvar mot massemordere som drepte alle de fikk anledning til i Israel. Alle som har interesse i denne konflikten, burde vite hvordan uskyldige mennesker, kvinner og barn/babyer ble massakrert av terroriserende mordere til stadighet, før israelerne satte opp et gjerde hvor en liten del ble mur, for å beskytte sitt folk.

Det er grusomt å tenke på at det finnes noen som går i tog på Hamar og ønsker at drapene av uskyldige mennesker skal gjenopptas. Og når det under bildet står at stort sett alle paroler handlet om Israel og Palestina-konflikten, og om disse parolene var av samme slag, ja da er ikke lenger 1 mai en arbeidernes dag, men er blitt en skammens dag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke