Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Ønsket om basishall er ikke nytt

Publisert: 11.sep.2019 14:11
Oppdatert: 11.sep.2019 14:47

Behovet for og ønsket om en turnhall/basishall er ikke av ny dato. Det ble allerede da erstatningsanlegget for Stadion ble vedtatt lagt til Børstad for 15 år siden sett på mulighetene for en plass der, men det gikk ikke.

HIL har med deling av sin tennishall og stor fleksibilitet gitt rom for mye forskjellig aktivitet der, men det sier seg selv at den stadig voksende turngruppa ikke har tilfredsstillende forhold.

Den store politiske enighet om at nå er tiden overmoden for en slik hall, tilsier at den snart ligger inne i anleggsplanen, og realiseres så raskt som mulig. Jeg kan ikke skjønne annet enn at hallen best plasseres i tilknytning til tennishallen i Ankerskogen. Det bør være mulig å finne plass der uten at det går for mye ut over vegetasjon og friareal.

Når det gjelder kostnader for bruk, legger kommunens vedtak om prisnivå for bruk av kommunale haller føringen, og så er vi kjent med at temaet drift av kommunale anlegg igjen utredes, men kan ikke skjønne at prisnivået kan økes når poenget er å drifte så billig og rasjonelt som mulig. Det bør snarere kunne tenkes en reduksjon for spesielt de aller yngstes aktiviteter i en slik basishall.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke