buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Øverland passer veldig dårlig her

Publisert: 24.apr.2018 12:09
Oppdatert: 24.apr.2018 12:24

Arild Mauseth mener en bør være takknemlig for at «noen» tar tak, det vil si at USA, England og Frankrike sender 105 missiler inn i Syria for å «forhindre» bruk av gass. Hvorfor imøtegår ikke han hva jeg faktisk skriver om problemet?

Arild Mauseths innlegg.

I stedet trekker han frem Arnulf Øverlands berømte dikt, med sitatet «Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv».

Det passer veldig dårlig i hans motinnlegg på hva jeg skrev og hva han skriver.

Øverland skrev dette fine diktet, den gang «noen» forstod hva Hitler var i ferd med å påføre Tyskland, jødene og verden i tredveårene. Man destabiliserer og siden bomber et FN-land som ikke har vært eller er noen militær trussel.

Sannheten er bestandig den største taperen i enhver krigshandling. Mainstream-nyhetene produseres av de som har makten og den får den største utbredelsen blant «vanlige folk». På YouTube kan en finne mye mer enn musikk. Gå inn på «General Lesley Clark, Robert Fisk mm.

Jeg så intervju med noen syrere som var til stede ved «gassangrepet». Det var fem mannlige leger og tre kvinnelige sykepleiere. De bekreftet at det hadde vært et angrep, men ingen hadde symptomer på noen gass. Derimot kunne det være mangel på oksygen i tilfluktsrommene. Kan vi tro på åtte helsearbeidere på stedet eller hva «De hvite hjelmene» vil ha oss til å tro.

Takk til Thor Krefting Nissen for faktaopplysninger til mitt innlegg 19. april.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat