buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Overrasket over at HA lar seg bruke av Arnkværn

Publisert: 23.mar.2017 23:40
Oppdatert: 23.mar.2017 23:43

Hedmark Frps prioritering av midler til juridisk bistand i saken mellom Hans Kristian Arnkværn og Aas er solid forankret i et enstemmig vedtak fra Hedmark Frps årsmøte. Innstillingen ble behandlet og enstemmig godkjent av forrige fylkesstyre. Det nyvalgte fylkesstyret for 2017 har gjennomgått og behandlet saken etter HAs oppslag 20. mars. Et enstemmig fylkesstyre gir sin fulle støtte til Johan Aas.

Hedmark Frp finner det overraskende at HA lar seg bruke av Arnkværn i hans personlige kamp mot Johan Aas og Frp. I avisens spekulative vinkling benyttes anonyme kilder og udokumenterte påstander fra Arnkværn. Hedmark Frp er overbevist om at slike kyniske og udokumenterte påstander ikke har rot i virkeligheten og er meget overrasket over at HA bedriver slik journalistisk.

Hedmark Frp oppfatter Arnkværns juridiske angrep på fylkesleder Aas som et resultat av partiets vedtak om å frata Arnkværn partimedlemskapet. Hedmark Frp kjenner seg ikke igjen i Arnkværns feilaktige påstander om internt bråk og uro i Hedmark Frp.

Hedmark Frps fremste oppgave er å bidra til en enklere hverdag for fylkets innbyggere. Hedmark Frp kommer til å bruke resten av tiden frem til valget på å presentere partiets gode politiske løsninger for folk flest, og ønsker ikke gi ytterligere kommentar til Arnkværns spekulative og kyniske svertekampanje mot Hedmark Frp og Johan Aas.

Politisk nestleder Hedmark Frp

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat