23. okt
 
På liste-toppen
I en serie presenterer HA førstekandidatene til de ulike partiene på Hedmarken.

0
Publisert: 25.jun.2015 09:35
Oppdatert: 25.jun.2015 09:35

Navn: Live Giset.Parti: Venstre.Født: 01.08.1958.Sivil status: Singel.Yrke: Optiker og kremmer.Ser på tv: Nyheter og noen serier.Beste bok: Drep ikke en sangfugl av Harper Lee.Nettsted: venstre.no.Hobby: Butikk, politikk, hage, mat.Slik er hverdagen min: Jeg jobber som regel seks dager i uka, men det er også blitt sjudagersuke i perioden vi har pusset opp butikken. Det blir en del møter både politisk og i Hamar Sentrumsforening. Politisk erfaring: De siste tre årene i Hamar kommunestyre. Meldte meg inn i Venstre for 3 1/2 år siden, men har ment mye i mange år.Politisk forbilde: Katti Anker Møller. Viktigste utfordring for kommunen: Økonomi og jernbaneløsning. Har en visjon om å slippe å få jernbanen gjennom byen for å kunne åpne byen mot Mjøsa. Nå må vi se hva vi kan gjøre mye mer effektivt og konsentrerer oss om kjerneoppgavene.Det beste i min kommune: Alle steder som har lyktes, har gjort det med sine naturlige fortrinn. For oss: Mjøsa og Hedmarksvidda. Og så har Hamar sin unike beliggenhet.Derfor skal du stemme på meg: Er en utpreget lokalpolitiker, som er opptatt av hverdagen i Hamar. Må ikke ødelegge det vi har utviklet i Strandgata og på Koigen med dobbeltsporet jernbane. Utvikle Hamar attraktivt og være økonomisk bevisste i årene framover.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke