23. okt
 
På liste-toppen
I en serie presenterer HA førstekandidatene til de ulike partiene på Hedmarken.

0
Publisert: 25.jun.2015 09:39
Oppdatert: 25.jun.2015 09:39

Navn: Tom Synstad.Parti: Pensjonistpartiet.Født: 21.06.1968.Sivil status: Gift, har 4 fantastiske polarhunder.Yrke: IT-konsulent.Ser på tv: Humor, Two and a half men, MASH, dokumentarer.Beste bok: Leser mest fagbøker.

Nettsted: wwwHobby: Ishockey’n og hundene.Slik er hverdagen min: Tur med hundene, jobb og andre aktiviteter, politikk og trim/trening.Politisk erfaring: inne i det sjette året i kommunestyret, sitter i omsorgskomiteen og nestleder i administrasjonsutvalget.Politisk forbilde: Ingen spesiell, men har alltid beundret John I. Alvheim for hans engasjement rundt vanskeligstilte og eldres situasjon og verdighet. Viktigste utfordring for kommunen: Være forberedt på de store etterkrigskullene som vil trenge pleie og omsorg, opprustning av skolene, levedyktige bygder/grender og jordvernet.Det beste i min kommune: Alle de flotte menneskene som bor her. At det er en kommune med by og bygd, mulighet for å leve sentralt, på boligfelt eller i «huset i skogen». Derfor skal du stemme på meg: En jordnær fyr som tar ombudsrollen som folkevalgt på alvor. Ikke redd for å si ifra, er klar og tydelig. Jeg ønsker å bevare kommunens særegenhet sammen med utvikling.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke