buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
På liste-toppen
I en serie presenterer HA førstekandidatene til de ulike partiene på Hedmarken.

0
Publisert: 25.jun.2015 09:48
Oppdatert: 25.jun.2015 09:48

Navn: Odd-Amund Lundberg.Parti: Senterpartiet.Født: 30.07.1974.Sivil status: Gift med Åse Dorthe Lundberg, far til John Kristian 7 år i juni, Anne Margrethe 4 år og Oda Emilie 11 måneder.Yrke: Selvstendig næringsdrivende innen bilimport, og bonde.Ser på tv: Helt perfekt og Premier League.Beste bok: Serien om Påsan av Vidar Sandbeck.Nettsted: Facebook.Hobby: Jakt og fiske, friluftsliv, fotballtrener for Furnes gutter født 2008 og golf (pause på ubestemt tid).Slik er hverdagen min: Står opp 07.00, vekker barna, spiser frokost, sørger for å få eldstemann på skolebussen, drar på jobb. (Har for øyeblikket pappapermisjon og er hjemme med den minste). Henter unger på skole og i barnehage etter jobb, spiser middag, bruker ettermiddag/ kveld sammen med familien til ungene skal legge seg.Politisk erfaring: Ingen.Politisk forbilde: Ingen. Viktigste utfordring for kommunen: Den viktigste utfordringen for min kommune er å huske at det bor folk i hele kommunen og ikke bare langs E6.Det beste i min kommune: Det beste er innbyggerne og det varierte landskapet.Derfor skal du stemme på meg: Folk skal stemme på meg fordi jeg er ærlig, nytenkende, offensiv, har mange års ledererfaring fra privat sektor og ønsker at alle i kommunen skal bli hørt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat