buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
På liste-toppen
I en serie presenterer HA førstekandidatene til de ulike partiene på Hedmarken.

0
Publisert: 25.jun.2015 10:02
Oppdatert: 25.jun.2015 10:02

Navn: Per Egil Storsveen.Parti: Fremskrittspartiet.Født: 22.11.1963.Sivil status: Samboer med Helen.Yrke: Bilmekaniker.Ser på tv: Sport.Beste bok: Krigere og Diplomater av Tom Bakkeli.Nettsted: Facebook.Hobby: Skyting i Dfs og diverse verv innen skytterlag og skyttersamlag.Slik er hverdagen min: Står opp klokken 06.00. Spiser frokost og drar på arbeid klokken 07.00. Er på Østli servicesenter fra 07.30 til 16.00. Spiser middag klokken 17.00. Så er det skytetrening, skytestevner eller møter innen politikk.Politisk erfaring: Er vara for Frp i kommunestyret i Løten. Sitter nå i den andre perioden min. Har vært med i styret i Løten Frp i 8 år.Politisk forbilde: Tor Andre Johnsen. Viktigste utfordring for kommunen: Skape næringsutvikling i Løten, slik at det blir flere arbeidsplasser og flere som flytter til kommunen.Det beste i min kommune: Det er en fin kommune og bo i. Mange fine fritidstilbud, bra barnehagedekning og bra eldreomsorg. Det er også brukbar økonomi i kommunen.Derfor skal du stemme på meg: Jeg skal jobbe for at eiendomsskatten skal settes ned og gradvis fjernes. Dette gjøres ved å legge til rette for økt inntekt fra næringsutvikling og ved økt innflytting i kommunen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat