buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
På listetoppen
I en serie presenterer HA førstekandidatene til de ulike partiene på Hedmarken.

0
Publisert: 25.jun.2015 09:59
Oppdatert: 25.jun.2015 09:59

Navn: Anita Ihle Steen.Parti: Arbeiderpartiet.Født: 11.10.1970.Sivil status: Gift med Dag Ragnar.Yrke: Barnehageleder, siste åtte år ordfører.Ser på tv: Nyheter, gullrekka og reiseprogrammer.Beste bok: Er krimbokfantast, så akkurat nå går det i Jussi Adler-Olsen. Nettopp ferdig med Alfabethuset.Nettsted: Facebook og nyhetssider.Hobby: Politikk.Slik er hverdagen min: Hektisk. Fyller dager, kvelder og helger med oppgaver for Ringsaker. Tiden som er igjen brukes med mannen min, foreldrene, barn og barnebarn. Politisk erfaring: 16 år i kommunestyret, 4 år som komitéleder og 8 år som ordfører.Politisk forbilde: Gro Harlem Brundtland og Thorbjørn Berntsen. Viktigste utfordring for kommunen: Sikre høy nok befolkningsvekst og nye arbeidsplasser slik at vi får bedre kommuneøkonomi til å videreutvikle alle de viktige velferdstjenestene vi har og vil trenge i åra framover.Det beste i min kommune: Alle de flotte, engasjerte folkene som bor og jobber i Ringsaker. Vi bor sentralt og trygt, og har alle muligheter.Derfor skal du stemme på meg: Fordi jeg ønsker å gjøre kommunen enda bedre å bo i for alle. Jeg er beredt på fortsatt å jobbe hardt. Med større trygghet, mer kunnskap og erfaring er engasjementet og pågangsmotet stort. Jeg vil jobbe for å sikre positiv og god utvikling av kommunen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat