buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
På listetoppen
I en serie presenterer HA førstekandidatene til de ulike partiene på Hedmarken.

0
Publisert: 25.jun.2015 10:06
Oppdatert: 25.jun.2015 10:06

Navn: Ivar Skramstad. Parti: Senterpartiet.Født: 13.05.1960.Sivil status: Gift med Eline Høiberget, tre barn.Yrke: Gårdbruker.Ser på tv: Nyheter.Beste bok: Arn-trilogien av Jan Guillou.Nettsted: gartnerhallen.noHobby: Fisking og hytteliv.Slik er hverdagen min: Er ofte oppe ved sekstida for ha gode nok forhold til å kunne gå på nettet her oppe i Vang. Spiser frokost med familien før kone og barn drar på skolen. Har veldig variert arbeid på gården, og på ettermiddagen lager jeg som regel middag til familien, kjører unger til fotball og riding og avslutter kvelden med tv-nyheter og kanskje en krim.Politisk erfaring: Har vært vara til Hamars kommunestyre de siste fire årene.

Politisk forbilde: Ingen spesielle. Viktigste utfordring for kommunen: Nå er det å få økonomien i Hamar på fote, styre økonomien og fortsatt jobbe for at de unge skal få gode forhold på skole og barnehager. Det er de som er framtiden.Det beste i min kommune: At det er en så variert kommune. Vi har sentrum med alle sine aktiviteter, det flotte turlandskapet, det rike idrettslivet. Vi har et godt og variert tilbud.Derfor skal du stemme på meg: Jeg er en hyggelig kar med praktisk sans, og jeg vil stå på for å legge forholdene til rette for barn og unge som er framtida vår.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat