buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
På listetoppen

0
Publisert: 21.jul.2015 07:20
Oppdatert: 21.jul.2015 07:19

I en serie presenterer HA førstekandidatene til de ulike partiene på Hedmarken.

Navn: Tom Sagen.Parti: Sosialistisk Venstreparti.

Født: 11.11.1972.Sivil status: Gift, har 3 barn på 5, 7 og 8 år.Yrke: Områdeansvarlig i Hedmark Trafikk. Ser på tv: Nyheter og sport.Beste bok: Beatles av Lars Saabye Christensen.Nettsted: vg.no.Hobby: Engelsk og norsk fotball.Slik er hverdagen min: Hverdagen går med til å følge opp barn, jobb og et eldre hus, men de dagene tiden strekker til, liker jeg å ta med hunden og rusle en tur. Politisk erfaring: Tidligere leder i Hamar SV. Politisk forbilde: Erik Solheim.Viktigste utfordring for kommunen: Langsiktig økonomi som sikrer gode offentlige tilbud samt å legge til rette for fortsatt vekst.Det beste i min kommune: At du har de fleste muligheter innenfor korte avstander. Sentrum, gode friluftsmuligheter: Hyggelige og åpne mennesker. Gode kommunale tjenester og korte avstander til Gardermoen og Oslo. Derfor skal du stemme på meg: Hamar SV vil at barn og unge skal settes først. Vi ønsker et godt og bærekraftig miljø. Jeg skal jobbe for at kommunen fortsatt skal utvikle seg i en positiv retning og fortsette med å være et attraktivt sted å bo. Jeg skal også arbeide for at kommunen skal etablere nye arbeidsplasser.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat