buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
På listetoppen
I en serie presenterer HA førstekandidatene til de ulike partiene på Hedmarken.

0
Publisert: 27.jul.2015 07:10
Oppdatert: 27.jul.2015 07:10

Navn: Knut Fangberget.Parti: Høyre.Født: 21. mars 1957.Sivil status: Gift.Yrke: Bedriftsrådgiver.Ser på tv: Nyheter og matprogrammer.Beste bok: Natthagen, Knut Faldbakken.Nettsted: www.pollofpolls.noHobby: Golf.Slik er hverdagen min: Leser fire aviser, hører på nyheter og svarer på innlegg på Facebook. Leser sakspapirer og undersøker saker som skal behandles i kommunestyre og formannskap. Er bedriftsrådgiver for et amerikansk og to norske selskaper, så det blir lange dager med tidsforskjell mot USA. Så er kona og jeg glad i å lage mat og være med venner. I golfsesongen spiller vi tre dager i uka.Politisk erfaring: Høyremedlem siden 1975. Fylkestingsmedlem 1979–99. Leder Hedmark Høyre 1991–94. Hamar kommunestyre/formannskap fra 2011.Politisk forbilde: Erling Norvik.Viktigste utfordring for kommunen: Få balanse i økonomien og utnytte til byens beste mulighetene vi får med firefelts E6 og dobbeltsporet jernbane. Bevare og utvikle strandsonen. Det beste i min kommune: Det positive gløden blant Hamar-folk om alt nytt og bra som skjer i byen.Derfor skal du stemme på meg: Jeg leder et veldig godt lag i Hamar Høyre som har en god visjon for Hamars framtid, og jeg har et stort politisk nettverk som er bra for Hamars interesser.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat