buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Penger er mer verdt enn pene ord

0
Publisert: 13.jul.2016 04:00
Oppdatert: 13.jul.2016 08:12

I HA mandag har Pensjonistpartiets Borgny Nygaard et tilsvar der hun beskylder meg for å sette frem usannheter. Faktum i saken er: i sitt forslag til budsjett ønsket Rådmannen å kutte 1 million kroner til Hamartiltakene. Opposisjonen, som Nygaard er en del av, fremla ikke noe alternativ til millionkuttet. De støttet Rådmannens forslag. Riktignok pakket de kuttet inn i gode ønsker for tiltakene slik Nygaard raust refererer i sitt tilsvar. Men i budsjettsammenheng betyr penger langt mer enn pene ord.

Kommunestyrets flertall gikk i mot Rådmannens kuttforslag og sikret støtte på dagens nivå. Nygaard gjør selv en beundringsverdig frivillig innsats på Arbeideren. Vi ble derfor ikke overrasket da hun etter vedtaket kom bort og takket oss fordi vi hadde reddet dette viktige tilbudet.

kommunestyrerepresentant BBL

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat