buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Pensjonistene må ikke sitte hjemme

Publisert: 29.jul.2019 07:44
Oppdatert: 29.jul.2019 07:44

De fleste partier starter snart siste del av valgkampen. I Pensjonistpartiet i Stange stiller vi opp på stand for å spre opplysning om ulempene ved at eldre er kraftig underrepresentert i styrende organer. Ingen i Pp i Stange mottar lønn for å stå på stand. Kommer valget i Stange til å gå dårlig for Pp, blir vi selvfølgelig skuffet, men da klandrer vi bare oss selv, ikke velgerne. Det er vi som har vært for dårlige til å opplyse om den skjevheten som vi har i samfunnet.

Særlig skuffende er det om pensjonister går bort og stemmer på partier som i 2008 gikk i spissen for å frata pensjonistene forhandlingsretten om pensjonene. Som toppen på det hele vedtok disse partiene også å indeksregulere pensjonene. Minstepensjonister bør i hvert fall ikke stemme på disse partiene, en må finne fram til et bedre alternativ og møte fram på valgdagen.

Dårlige valgresultater for Pp mener vi i hovedsak skyldes mangel på opplysning. Vi stiller derfor opp uten lønn og håper at vår innsats har større rekkevidde denne gang. Da må pensjonistene møte fram på valgdagen.

Pensjonistpartiet i Stange

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat