buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Pensjonister bør tenke seg om
Stange

Publisert: 06.okt.2015 04:00
Oppdatert: 06.okt.2015 08:17

Ikke noe parti hadde så dårlige meningsmålinger og så små ressurser før valget som Stange Pensjonistparti. Fremtiden så mørk ut for partiet.

Heldigvis var det 202 velgere som forsto at det er nødvendig med et pensjonistparti i Stange. Disse velgerne vet at de gjorde et riktig valg.

Ordføreren har redegjort for «Stangeavtalen» mellom Pp, Ap og SV i Hamar Arbeiderblad. Vi i Pp mener det er en god avtale for eldre og svake i Stange, og er rimelig fornøyd.

I Stange har vi omlag 3500 som kan kalle seg pensjonister. Henimot 3000 av disse er alderspensjonister. Vi mener at ALLE pensjonister i Stange bør være fornøyd med avtalen som er inngått. Tenk om bare halvparten av pensjonistene i kommunen hadde stemt på Stange Pensjonistparti? Hva ville ikke da dette partiet ha fått til for å lette hverdagen for eldre og svake mennesker og for barnebarna våre?

Her i Stange kan det ikke være noen tvil: Stange Pensjonistparti er partiet for de eldre i kommunen.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat